اسفیدانی، م.ر.؛ رمضانی، س.؛ شاهحسینی، م.ع. (1395). مدلسازی ساختاری تفسیری هویت برند سازمانی در بازار B2B صنعت IT با نگاهی به عملکرد بازاریابی. مدیریت بازرگانی، 8(2)، 280-259.
باشکوه، م.؛ شکستهبند، م. (1394). تحلیل عوامل مؤثر بر توسعۀ برند خدماتی (نمایندگیهای بیمۀ ایران استان اردبیل). مدیریت بازرگانی، 7(1)، 21-1.
حسنقلیپور، ط.؛ امیری، م.؛ شیبانیمقدم، ن. (1391). تعیین شخصیت برندهای منتخب از طریق کهنالگوها و نحوۀ ادراک مصرفکنندگان این برندها. تحقیقات بازاریابی نوین، 4(2)، 21-1.
سلطانبیاد، م.؛ قربانصباغ، م. (1390). بررسی قابلیتهای نقد کهنالگویی در مطالعات تطبیقی ادبیات: نگاهی گذرا به کهنالگوهای سایه و سفر قهرمان. نقد ادبی، 4(14)، 104- 79.
طباطبایینسب، م.؛ محمدنبی، ز. (1394). بررسی تأثیر عناصر نام تجاری بر نگرش و رفتار مصرفکنندگان نسبت به نام تجاری تعمیمیافته (شرکت فراوردههای لبنی کاله). مدیریت بازرگانی، 7(2)، 462- 445.
عارفی، ا.؛ نکویی، م. (1389). تأثیر بستهبندی بر تصویر شناسه در محصولات غذایی. چشمانداز مدیریت بازرگانی، 9(4)، 124- 107.
عزیزی، ش.؛ بلورپارسا، م. (1395). ترسیم شبکۀ تداعیات بانک کشاورزی و بانک تجارت با استفاده از فن نقشۀ مفهوم برند. مدیریت بازرگانی، 8(2)، 432- 413.
Arefi, A., & Nekooei, M. (2010). The impact of packaging on brand image in food products. Journal of Business Management Perspective, 9(4), 107-124.
(in Persian)
Azizi, Sh., & Bolur Parsa, M. (2016). Mapping brand associative network for Agriculture Bank of IRAN and Tejarat Bank using Brand Concept Map technique (Case study: university students in Tehran). Journal of Business Management, 8(2), 413-432. (in Persian)
Bashokouh, M., & Shekasteband, M. (2015). Analysis of the factors affecting development of service brand identity. Journal of Business Management, 7(1), 1-21. (in Persian)
Bottomley, P. A. & Doyle, J. R. (2006). The interactive effects of colors and products on perceptions of brand logo appropriateness. Marketing Theory, 6(1), 63–83.
Broek, N. (2014). The Visualization of Archetypes Through the Use of Colors in Logos. University of Twente: Enschede.
Esfidani, M.R., Ramezani, S. & Shahhoseini, M.A. (2016). Interpretive structural modeling of corporate brand identity in the market by looking at the IT industry B2B marketing performance. Journal of Business Management, 8(2), 259-280. (in Persian)
Faber, M. A. & Mayer, J. D. (2009). Resonance to archetypes in media: there’s some accounting for taste. Journal of Research in Personality, 43(3), 307–322.
Hassangholipour, T., Amiri, M., & Sheibani-Moghadam, N. (2012). Determining the personality of selected brands through the archetypes and explaining the way of perception of their consumers. Journal of New Marketing Research, 4(2), 1-21. (in Persian)
Jasso, L. R. (2013). The use of archetypes in advertising: How brands can remain relevant in a rapidly changing advertising industry through the concept of archetypes. The University of Texas at Austin: Texas.
Jiang, Y., Gorn, G. J., Galli, M. & Chattopadhyay, A. (2016). Does your company have the right logo? How and why circular-and angular-logo shapes influence brand attribute judgments. Journal of Consumer Research, 42(5), 709-726.
Klink, R. R. (2003). Creating meaningful brands: The relationship between brand name and brand mark. Marketing Letters, 14(3), 143-157.
Labrecque, L. I., & Milne, G. R. (2012). Exciting red and competent blue: the importance of color in marketing. Journal of the Academic Marketing Science, 40(5), 711–727.
Labrecque, L. I., Patrick, V. M., & Milne, G. R. (2013). The marketers’ prismatic palette: a review of color research and future directions. Psychology & Marketing, 30(2), 187–202.
Lieven, Th., Grohmann, B., Herrmann, A., Landwehr, J. R., & van Tilburg, R. M. (2015). The effect of brand design on brand gender perceptions and brand preference. European Journal of Marketing, 49(1/2), 146 - 169.
Mark, M. & Pearson, C. S. (2001). The Hero and the Outlaw: Building Extraordinary Brands through the Power of Archetypes. McGraw-Hill: New York.
Megehee, C. M. & Spake, D. F. (2012). Consumer enactments of archetypes using luxury brands. Journal of Business Research, 65(10), 1434–1442.
Muniz, K. M., Woodside, A. G. & Sood, S. (2015). Consumer storytelling of brand archetypal enactments. International Journal of Tourism Anthropology, 4(1), 67-88.
Parise, C. V. & Spence, Ch. (2012). Assessing the associations between brand packaging and brand attributes using an indirect performance measure. Food Quality & Preference, 24(1), 17–23.
Roberts, C. (2010). Exploring Brand Personality through Archetypes. East Tennessee State University: Tennessee.
Soltan-Beyad, M. & Ghorban-Sabagh, M. (2011). Examining the potentials of the archetypal approach in comparative studies of literature: A brief review of the Shadow and Journey archetypes. Litrary Critisicm, 4(14), 79-104. (in Persian)
Spence, Ch., & Ngo, M. K. (2012). Assessing the shape symbolism of the taste, flavour, and texture of foods and beverages. Flavour, 1(1), 1-12.
Tabatabaee Nasab, S.M. & Mohammad Nabi, Z. (2015). Examination of the impact of brand elements on consumers’ attitude and behaviour toward extended brand (Case study: Kaleh meat and dairy products company). Journal of Business Management, 7(2), 445-462. (in Persian)
Velasco, C., Salgado-Montejo, A., Marmolejo-Ramos, F. & Spence, Ch. (2014). Predictive packaging design: Tasting shapes, typefaces, names, and sounds. Food Quality & Preference, 34, 88–95.